Saskia Donders

1976 – 2018

Saskia Donders

1976 – 2018

Saskia Donders

1976 – 2018

Dag lieve Sas.
Wat een ongelofelijke leegte laat je achter. Voor Hein, je familie, je vrienden en voor ons.
We gaan je enorm missen.

127 Reacties

 1. Hein.gecondoleerd ik wens je heel veel sterkte met dit grote verlies
  Woorden schieten te kort 😢😢

 2. 🦄 😘

 3. Lieve Sas, wat een voorbeeld en inspiratie ben jij nog steeds voor velen. Een positieve powervrouw die doorging met humor en drive tot het eind. Helaas is dit eind nu veel te vroeg alsnog voor jou gekomen. We zullen je zeker nooit vergeten. Heel veel liefde en kracht voor Hein en al je familie en vrienden gewenst.

  Lieve Sas, never stop shining…

 4. Veel sterkte allemaal. Wat zullen jullie haar missen. Koester alle mooie herinneringen.

 5. We hebben elkaar maar kort meegemaakt bij Canday, maar jouw energie en
  positiviteit sprongen er gelijk uit en zijn tot het einde bij je gebleven – wat heb jij
  geknokt, heb het vanaf de zijlijn met enig ongeloof en veel bewondering gevolgd.
  En bedacht me ook, het was voor jou de enige manier, dit past 100% bij jou,
  doorgaan en je humor in de strijd gooien, om het voor jezelf en iedereen om je
  heen draagbaar te maken. Mooi mens, je bent veel te vroeg gegaan, ik wens
  Hein en je familie en vrienden alle sterkte. XXX

 6. Wat en dappere strijd hebben jullie gestreden. Heel veel sterkte, kracht en liefde voor alle mensen om Saskia heen om dit verlies een plek te geven. Koester de herinneringen.

 7. Rust zacht lieve Saskia.

  Wens Hein, familie en vrienden heel veel sterkte toe.

 8. Hein, familie , team Canday en vrienden van Saskia, heel veel sterkte met dit grote verlies en gemis.
  De vele mooie herinneringen aan Saskia en haar positiviteit en kracht zullen jullie zeker helpen om samen verder te kunnen gaan.

 9. Lieve Saskia, het is jaren geleden dat ik contact met je had. Jij bij APSBB en ik vanuit Bastiaansen modestad. Onze wegen zijn daarna gescheiden maar sommige mensen vergeet je nooit. Ik hoor als de dag van gisteren je vrolijke stem, gezellig praatje en zie je stralende blik nog voor me. Dat ik op social media een bericht voorbij zag komen dat je er niet meer bent was voor mij totaal onverwacht en niet te bevatten. Nooit in mijn gedachte op kunnen komen dat ook jij getroffen kunt worden door deze ziekte. Ik wens iedereen die dichtbij je stond heel veel sterkte!

 10. Hoe positief en wat een kracht. Afgelopen Kerst op “jouw” eiland nog, tot snel.

  Wat een gemis en verdriet voor je Hein. Afscheid van je lief. Wat hebben jullie samen dit laatste jaar nog kunnen verdubbelen in beleving. Zo veel respect voor jullie beide zoals jullie dit hebben gedaan geweldig. Blijft nu wel leegte voor je achter Hein en familie, hoop dat je kracht kunt putten uit de onvergetelijke positieve Sas.
  Cees en Maria

 11. Dag powervrouw met je positiviteit en humor. Wat een gemis voor Hein, familie en vrienden. Sterkte!

 12. Ik heb je maar een paar keer ontmoet…..ge blijft ene toffe.
  Hein……..Sterkte.

 13. Lieve Hein. Lieve Marijke. Lieve mensen om Saskia heen. Wat een dappere strijd hebben jullie geleverd!! Ik wens iedereen alle kracht en liefde toe om dit te verwerken. Jullie zijn in mijn gedachten.

 14. Lieve saskia, papa had veel verteld over je en ik schrok er erg van. Ik vond het gezellig en leuk dat jullie hier toch nog zijn geweest. Ik hoop dat je de oliebollen met chocola lekker vond 😁en dat jullie een leuke reis hadden gehad naar Japan. Ik wens hein en jouw familie veel sterkte😘Ik kan het nog steeds niet geloven!
  Liefs Rosie 😘

 15. Lieve Saskia, ik hoorde wat er gebeurd was ik kreeg op eens heel veel kippenvel. Ik had het nog nooit meegemaakt. Ik had er veel van meegekregen van papa. Ik vind je altijd positief en hartstikke aardig en ik vond het grappig dat Jake op je sprong. Liefs Pipp

 16. Lieve Sas,

  Met grote bewondering kijk ik naar de strijd die jullie samen hebben gestreden.
  Hoe positief je in het leven stond. En die positieviteit zal altijd blijven bestaan.
  Want wat heb jij veel mensen geinspireerd.
  Voor altijd in ons hart!

  Heel veel sterkte voor Hein, familie en vrienden van Sas.

 17. Lieve stoere, dappere, mooie Sas,

  Vol ongeloof keek ik naar mijn telefoon, dit kan niet, dit mag niet! Je bent er niet meer.. Oneerlijk en veel te vroeg! Ik vergeet nooit meer het telefoontje wat ik vorig kreeg van John en hij me vertelde over je ziekte. Aangeslagen, niet te bevatten maar je hebt ons zoveel kracht, moed en positiviteit getoond het afgelopen jaar – echt bewonderenswaardig – en hoe gek het ook klinkt we hebben er allemaal van genoten en ook zo ontzettend veel van geleerd. We hebben tot t laatst van je strijd Sas gezien zoals je altijd was…je mooie stralende ogen en lach, positief, vrolijk, lief, zorgzaam, kortom een top vrouw! Woorden kunnen de leegte die jij achter laat echter niet vullen. Maar mogen de goede en mooie herinneringen aan jou, zo’n fijne positieve en bijzondere vrouw, het grote verlies voor iedereen verzachten.
  Ik wens Hein, familie, vrienden en (oud)collega’s van Canday heel veel sterkte en kracht toe om dit verlies te verwerken. Rust zacht lieve Sas🖤

 18. Saskia,

  Wat een powervrouw! Hoe jij hierin stond………..daar kunnen wij alleen maar iets van leren en heel veel respect voor hebben. Rust zacht.
  Voor Hein, de familie, vrienden en iedereen die deze pracht vrouw kende, heel veel sterkte.

 19. Wat een onwerkelijk & verdrietig bericht. Sterkte Hein, familie, vrienden & collega’s ❤️

 20. Wat een ontzettend verdrietig bericht….
  Heel veel sterkte gewenst voor iedereen!!

 21. Zo jong uit het leven gegrepen. Wat een vreselijk nieuws. Heel veel sterkte aan alle collega’s bij Canday maar ook voor alle nabestaanden, vrienden en kennissen van Saskia. Rust zacht.

 22. Daar wordt je dan gewoon helemaal stil van en krijg je de rillingen over je hele lijf … Zoiets raakt je diep van binnen. Jeetje… 🙁 lieve Sas rust zacht. Het was fijn om een paar jaar met je samengewerkt te hebben. Sterkte voor iedereen, oud collega’s, maar vooral aan Hein en je familie

 23. Lieve Sas. Bedankt voor alles wat we samen hebben meegemaakt. We gaan je enorm missen.
  Heel veel sterkte voor Hein en alle nabestaanden. Rust zacht.

 24. Als ik aan je denk, zie ik één grote lach. Zo fijn je gekend te hebben: jouw plezier en daadkracht, je heerlijk nuchtere kijk. Gigantisch veel sterkte voor Hein en jouw verdere familie om te leren leven met de leegte; veel terugkijken, lachen en herinneringen blijven ophalen verzacht het hopelijk. X

 25. Lieve Sas,

  We hebben samen een aantal toffe projecten gedaan, ik vanuit Indicia en jij bij Canday. Al snel verdween de klant-leverancier relatie en leek het als of we collega’s waren. Bij lastige deadlines wist jij me altijd zo in te pakken dat we voor je gingen hollen. Dat kreeg je met humor en enthousiasme voor elkaar.

  Toen ik je laatst tegen kwam op Hap Stap voelde ik zo enorm veel energie en levensvreugde. Jij leek wel het middelpunt van Hap Stap, zo erg stond je te bruisen. Jouw verslag van je gevecht tegen je ziekte op social media was bewonderenswaardig, je hebt ons allemaal grote lessen geleerd.
  Ik ga je missen, en ik zal je nooit vergeten.

  Hein, familie, vrienden en Canday collega’s. Veel sterkte!

 26. Heel veel kracht en sterkte voor alle Canday collega’s, familie en vrienden! Het was fijn met je te werken, altijd positief en enthousiast, erg bijzonder.

 27. Vrolijke, frisse, attente, spontane …………..moet ik nog even doorgaan? Saskia is niet meer. Veel te jong. Wat een gemis……………gecondoleerd en veel sterkte gewenst.

 28. Een aantal jaren terug met jou mogen samenwerken aan een mooie productie. Ik wens de familie, vrienden en collega’s van Saskia heel veel sterkte met dit enorme verlies!

 29. Wat een verdrietig nieuws. Sterkte met dit enorme verlies. x

 30. Familie, vrienden , collega’s, gecondoleerd met het enorme verlies van jullie Sas! Heel veel sterkte gewenst.

 31. Lieve Sas,
  Met ontzettend veel bewondering heb ik je de afgelopen periode gevolgd. Dit is gewoon niet te bevatten.
  Hein en familie, veel sterkte met de lege plek die jullie mooie Saskia achterlaat.

 32. What terribly sad news. Rest in peace Saskia.

 33. Onze oprechte deelneming met het verlies van Saskia.
  (oud) collega’s bij Canday, familie en vrienden van Saskia heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke periode.

 34. Onze oprechte deelneming met het verlies van Saskia.
  We wensen jullie heel veel kracht toe!

 35. Gecondoleerd en heel veel sterkte in deze moeilijke periode. Voor iedereen bij Canday en voor de familie en vrienden van Saskia. 🙏🏼

 36. Wat verschrikkelijk om te horen. Gecondoleerd met het overlijden van Saskia. En heel veel sterkte gewenst voor haar naasten, vrienden en collega’s!

 37. ‘Dit kan niet’, is het enige wat in mij opkomt na het lezen van het laatste nieuws. De kracht en positiviteit die je bevat leken eindeloos, waar je zo op had gehoopt. Het wonder tijd heb je even kunnen proeven, maar er helaas niet van kunnen winnen. Lieve Sas, je bent een kanjer, voorbeeld voor vele. Rust zacht. Liefs, Jitske.

 38. Saskia rust zacht Hein en familie heel veel sterkte

 39. Lieve Saskia, rust zacht. Hein, familie, vrienden, team Canday, gecondoleerd met dit grote verlies.

 40. Wat ik me het beste aan je herinner, is dat je altijd vrolijk was. Wat mooi. Wat een verlies. Sterkte voor alle betrokkenen. Rust zacht.

 41. Lieve Sas,
  De juiste woorden kan ik niet vinden….. wat ben je een powervrouw vol met passie, humor en positiviteit.
  Diep respect voor jou en Hein.
  Rust zacht en wens iedereen veel sterkte

 42. Lieve Sas, diep respect heb ik voor jouw kracht. Een kanjer vol positiviteit! Ik ga je missen en je nooit meer vergeten. In liefdevolle herinnering in mijn ❤️. Rust zacht…

  Heel veel sterkte gewenst aan Hein, Marijke, alle familie en vrienden.

 43. Lieve Saskia, vorig jaar december waren jij en Hein nog enige ‘eregasten’ op mijn verjaardagsfeestje op Curacao. We haalden goede herinneringen op van onze korte tijd als collega’s bij wat toen nog APSBB heette. Maar ook het verschrikkelijke nieuws dat je ziek was. Wat is de tijd snel gegaan… Rust zacht na alle strijd. Liefs, Pepijn & Dianta

 44. Lieve sas, samen werkten we bij aps, jij had altijd zoveel energie en positiveit in je, dat was een feestje om mee te werken. Te gek dat zei je vaak. We volgden elkaar via instagram. Vol kracht, positiviteit en liefde voor het leven was jouw strijd en werd je ook voor mij een inspiratie. Je bent een pracht mens en zal nooit vergeten worden.
  Heel veel sterkte Hein, familie, vrienden en collega’s van Canday. <3

 45. Ongelofelijk dat iemand met zoveel energie, positiviteit en kracht dit gevecht moet verliezen. Als ik een plaatje van je in gedachte neem, is het er een met een lach. Rust zacht… sterkte gewenst aan Hein en allen in je directe omgeving.
  Jip, Joske en kids

 46. Sas, als leerling in mijn klas viel je op met je positivie leergierige instelling. Autonoom en niet meelopend. Ik zag in jou al het mooie mens die je later werd!
  Ik wens iedereen alle sterkte om dit enorme verlies te dragen.
  Rust zacht lieve SAS.
  ERIC ❤️👓

 47. Lieve lieve Sas. Het wonder dat je anderhalf jaar geleden zocht, heb je helaas niet (helemaal) gevonden. Maar ik hoop zo dat je je bewust was van wat voor een wonder je eigenlijk zélf bent geweest, zeker in die afgelopen periode. Hoe jij iedereen meenam in je kracht, vechtlust en positiviteit. Dat is een gave. Jij bent écht bijzonder.
  Ik ga je missen en je nooit vergeten. Dikke kus. X

 48. Lieve Sas, wat was jij een bijzondere vrouw en een prachtige verschijning. En wat ben je ongelofelijk dapper geweest. Met bewondering heb ik naar je geluisterd en gekeken hoe jij jouw strijd gestreden hebt samen met Hein. Wat een team en wat een positiviteit! Je hebt ons allen de ogen geopend en weer met beide benen op de grond gezet. Vier het leven. Hier en nu. Dank je voor jouw wijze lessen en altijd positieve drive. Hein en familie, heel veel sterkte bij dit grote gemis…. licht dat niet dooft, liefde die blijft…

 49. Leuke Sas ik heb je leren kennen bij Joost en Angelique als een heel positief iemand hoop dat je waar je ook bent daar ook zo bent, heel veel sterkte voor Hein Ton Tiny en Marijke.

 50. Lieve Saskia, we kenden je als de buuf van Freddy en vanaf onze eerste kennismaking heb je een onuitwisbare indruk achter gelaten. Wat een leuke vrolijke meid was je en wat een fijne vriendin voor Freddy. De ongelijke strijd ben je samen met Hein met veel energie aangegaan en wat spijt het ons dat je die hebt verloren !
  We wensen Hein en allen die je lief zijn heel veel sterkte toe!