Saskia Donders

1976 – 2018

Saskia Donders

1976 – 2018

Saskia Donders

1976 – 2018

Dag lieve Sas.
Wat een ongelofelijke leegte laat je achter. Voor Hein, je familie, je vrienden en voor ons.
We gaan je enorm missen.

127 Reacties

 1. Lieve Saskia, je hebt oud-studiegenoten en je hebt oud-studiegenoten die je áltijd bijblijven… Al op school in Eindhoven was jij de altijd vrolijke enthousiasteling en toen we daarna elkaar wel eens tegenkwamen, bleek dat je die houding nooit meer had losgelaten. We bleven elkaar nadien online volgen en nog steeds inspireerde jij mij met je onvermoeibare vrolijkheid en levenslust. Ongelofelijk hoe jij, zelfs toen je ongeneeslijk ziek bleek, zelfs dat nieuws in je bericht aan mij voorzag van een positieve lading: blijven genieten, pluk de dag, geniet van elkaar, van de liefde en geef nooit op!! Het is die instelling waarmee ik iedere ochtend op wil staan en waarmee ik ‘s avonds mijn bedje induik… maar vanavond, vanavond biggelen er tranen. En wens ik iedereen, je man, je ouders, zus, alle familie, vrienden en collega’s heel, heel veel sterkte toe. Ik hoop dat iedereen jouw sprankeling zal voortzetten. X

 2. Saskia, je positieve kijk op het leven, zelfs toen het leven niet meer een leven kon zijn waar de gemiddelde mens hoop of geluk bij voelt, die kijk is al vaak aangehaald en is inderdaad een van jouw grootste, inspirerende krachten geweest. Met die kijk op het leven – en ook op het einde daarvan – zei je in mijn ogen eigenlijk: het leven is er om intens geleefd te worden, elke dag, in alle omstandigheden, met de mensen die het leven mooier maken. Dankjewel daarvoor. En voor je heerlijke no-nonsense reacties, prachtig ontwapenend. Dikke zoen. En heel veel sterkte voor Hein, je familie en iedereen die jou lief heeft gehad.

 3. Wat een verschrikkelijk nieuws.
  Sterkte iedereen!

 4. Beste Saskia,

  Stil… heel erg stil…
  Vroeger APS, nu het fantastische Canday… Jullie zijn zo’n hechte familie. Gecondoleerd met dit enorme verlies.

  Rust zacht…

 5. Ongelofelijk. Onwerkelijk. Oneerlijk.

  Hein, familie en vrienden, ik wens jullie veel sterkte toe met dit enorme verlies.
  Saskia, rust zacht.

 6. Nee, nee, nee ik had zo gehoopt dat jij de uitzondering zou zijn. Iemand zo sterk als jij met je enorme power en straalkracht. Lieve Sas wat ben ik dankbaar dat ik jouw fijnheid en super positieve instelling heb mogen meemaken. Lieve Hein enorm veel sterkte met dit intens grote verlies. Jullie blijven voor altijd een geweldig team.

  Alle liefs Carlijn

 7. Dag Saskia, wat ontzettend oneerlijk dat iedereen jou nu al moet missen. Al in de tijd van APSBB leerde ik jou kennen en werkte ik altijd met heel veel plezier samen met jou. Na een paar jaar veranderde de structuur en moest ik via je collega’s het werk doornemen. Ik was altijd blij als jij toch de telefoon opnam 🙂 De afgelopen jaren volgde ik je nog met plezier online. Wat ben je een inspiratiebron voor velen! Heel veel sterkte voor iedereen die dichtbij jou staat, moge de herinneringen voor altijd levend blijven.

 8. Lieve Sas,
  Toen we vorig jaar het slechte nieuws hoorden , sloeg dat in als een bom. Zoals bij iedereen.
  Boven verwachting ben je in ons nieuwe huisje komen kijken, en was je toch bij onze 12,5 jarige bruiloft in december, wat waren we daar blij mee! Ook toen Joost en ik 40 werden deze zomer en een bbq gaven, waren jullie er weer! Zo fijn dat jij en Hein bij onze belangrijke momenten waren. Maar er komen nog zoveel momenten waar ik je graag bij had gehad! En met mij heel veel mensen!
  Zo niet eerlijk. Voor mij blijf jij de positiefse en de vrolijkste nicht met een berg aan humor!
  Lieve Sas, ik weet zeker dat waar je nu ook bent, je net zo geliefd bent als hier!

  Hein, oom Ton, Tante Tiny, Marijke, familie, vrienden en collega’s heel veel sterkte.

 9. Lieve saskia, rust zacht. Hein en fam veel sterkte.

 10. Lieve lieve lieve Sas, waarom is het leven soms zo oneerlijk.
  Je bent en blijft mijn held. Wat een (h)eerlijk mooi, lief en oprecht mensenmens ben je. Zo krachtig en positief. Jij wist altijd de juiste woorden te vinden.
  Soms was zelfs een woord genoeg.
  Tijdens jouw strijd tegen deze K-ziekte hebben we veel gepraat en veel gedeeld.
  Ben daardoor nog meer van je gaan houden. Diep respect voor jouw en jullie strijd.

  Lieverd, wat heb je veel gegeven en gedeeld… dankbaar ben ik voor wat je voor mij maar ook voor heel veel anderen betekent.

  Memories last forever… maar mijn hart mist jou intens.
  Lufjoe ❤️

 11. Saskia,

  Heel even mocht ik met je samenwerken, het is al weer jaren geleden. Uit alles wat iedereen hier over jou zegt, spreekt zoveel bewondering, zoveel liefde. Door de ogen van jouw familie, vrienden en collega’s zie ik waar je voor stond en wat je doorgeeft; de inspiratie om vandaag te leven en elke minuut de moeite waard te maken. Wat zul jij gemist worden.

  Ik wens familie, vrienden en collega’s veel sterkte.

 12. Het leven is soms te oneerlijk voor woorden, net als woorden het leed niet kunnen verzachten van de nabestaanden. Iedereen die Saskia een warm hart toedroeg een knuffel, een troostende hand op de schouder of een warme omhelzing toegewenst !
  Sterkte allemaal. . . .

 13. Beste familie, gecondoleerd met het verlies van een bijzondere vrouw. Hoewel wij haar alleen zakelijk via Canday kennen was er een bijzondere balans tussen zakelijk en privé,
  We wensen jullie een waardevol afscheid en een leven daarna met haar in gedachte.

 14. Doei maatje! X

 15. Lieve Sas, wat ben toch je een topper! Hoe jij en Hein geknokt hebben, maar vooral ook genoten hebben en álles eruit hebben gehaald wat erin zat… respect! Je bent een inspiratiebron voor me geworden, hoe krachtig en positief iemand in het leven kan staan. Vond onze dates het afgelopen jaar super gezellig en waardevol. Ik ga je missen. Laat af en toe even iets horen van boven, oké? X

 16. Lieve Sas, bedankt voor alle jaren dat wij collega’s waren. Maar ook voor de periode daarna.
  Tijdens je ziekte was je met jou levenslust en kracht een enorme bron van inspiratie.

  Wij wensen Hein, familie en iedereen die jou lief had veel sterkte en kracht toe.

  Rust zacht

 17. Rust zacht Saskia, ongelooflijk dat dit je overkomen is, gecondoleerd familie vrienden en collega’s met dit verlies.

 18. Veel sterkte voor alle nabestaanden in deze moeilijke tijd. Rust zacht Saskia.

 19. Ik heb de eer gehad om een aantal jaar met je te hebben mogen samenwerken. Wat een energie bracht jij iedere dag weer. Zelfs tot de laatste dag dat ik het vanaf een afstandje kon volgen heb jij je niet laten stoppen. Nu kun je rusten. Iedereen veel sterkte.

 20. Sterkte aan alle nabestaanden. Rust zacht Saskia.

 21. Lieve Sas,
  Vanaf de zijlijn heb ik je kracht en positiviteit mogen voelen. Rust zacht.

  Lieve Hein, familie, vrienden en collegae,
  Ik wens jullie heel veel sterkte en liefde.
  Dat Sas voor altijd mag blijven voortleven in jullie herinneringen!

  ❤️

 22. Lieve Hein en familie stil staan wij wat Saskia in beweging bracht in hart, in lijf , in leven, bewogen worden wij door tranen om wat niet meer is. En door liefde die steeds is gebleven. Licht maken wij met z’n alle voor jou stil en bewogen samen. Heel veel sterkte met dit grote verlies. Rust zacht lieve sas loveyou ❤️💫

 23. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden,wat een groot gemis!!

 24. Lieve Sas,

  Dank voor de mooie jaren waarin ik met je mocht samenwerken. Jouw positieve noot zal ik nooitvergeten.

  Sterkte aan Hein en iedereen die jou lief heeft.

 25. Wat intens verdrietig, heel veel sterkte allemaal….

 26. Lieve Saskia,
  Jouw kracht en positiviteit zijn een inspiratie voor ons allemaal.
  Rust zacht. X

 27. Mooi gebaar, (naast dochter, vrouw, zus, vriendin, tante) Sas was zéker ook Canday! Sterkte lieve collega’s, keep up the good work ♡

 28. Lieve Sas, veel mooie herinneringen aan de leuke samenwerking in de tijd APS. Veel lol gehad en zeker ook fijne gesprekken. Ook al werkten we al jaren niet meer samen, er was toch een gevoel “dichtbij”. Toen je ziek werd kwam dat als een “klap binnen”. Je hebt nog lang gestreden en nog veel van Hein en je familie kunnen genieten. Helaas voor iedereen en mij, te kort. Bedankt dat ik je heb leren kennen onvoorstelbaar om je nu te zien gaan… dikke kus 😘

 29. Ruim een jaar geleden werd bij ons in de tuin door jouw oom, mijn schoonvader verteld dat jij ziek was. Je zou ons al snel verlaten.
  We merkten al snel dat jij er anders over dacht. Een jaar vol energie volgde waarin je ons meenam, van aangetrouwde nicht tot heel dichtbij. Je hebt de familie Appelboom een lesje geleerd. Een les waar we mee vooruit kunnen. Laat je niets voorschrijven, zoek elkaar op, stimuleer elkaar, hou van elkaar, stel je dromen niet uit.
  Wij zijn je dankbaar Sas, ik ben je dankbaar. Rust zacht en doe ze daar boven veel groetjes xxxx

 30. Lieve Saskia,
  Aanpakker, verbinder, positivo, prachtige vrouw, krachtige uitstraling, girlpower, inspirator, bijzonder., lief mooi mens.
  Wat ben ik blij dat ik je gekend heb, met je gewerkt heb,
  Wat ben ik onder de indruk van de manier waarop jullie deze strijd gestreden hebben. Een voorbeeld voor velen.
  Wat ben ik verdrietig dat je er niet meer bent. Hoe groot moet het verdriet zijn voor de mensen om je heen….
  Er brand een kaarsje bij Maria in Esteren. Voor jou, Hein, familie en vrienden. Een kaars als lichtend voorbeeld voor wie jij was en in onze herinnering altijd blijven zal.
  Goede reis!

 31. Een paar jaar samen gewerkt. Je uit het oog verloren en nu zie ik dat je er niet meer bent. Ongelooflijk en onwerkelijk. Sterkte voor iedereen die je Lief had en heeft.

 32. ❤️

 33. Rust zacht mooie, dappere vrouw 🙏🏻❤️

 34. Lieve Sas, vanaf het eerste moment hadden we een enorme klik en vooral herkenning. Wat begrepen we elkaar. Altijd van een afstand, maar nooit ver weg. Je hebt je moedige en oneerlijke strijd gestreden met een ongekend positivisme en kracht. Diep respect voor je, jullie vechtlust. Lieve Hein, ik ken je niet, maar omdat jullie zo veel met ons, de buitenwereld, deelden, voelt het alsof het wel zo is. Ik wens jou en de familie heel veel sterkte om dit grote verlies te verwerken. Lieve groet, Gina van Doorn

 35. Lieve,lieve,lieve Saskia, wat een positief, liet en wijs mens was je, one of a kind! Ik koester net zoals zovelen hele mooie herinneringen aan jou ondanks dat we elkaar niet super vaak zagen.
  Jouw heerlijke schaterlach zal ik nooit vergeten.
  Alle nabestaanden onwijs veel sterkte, kracht en wijsheid toegewenst.
  XXX René Vercruyssen.

 36. ❤️

 37. Voor jou is het vechten voorbij. Voor ons begint het nu. Je hebt ons kracht en positiviteit laten zien. Je bent een inspirerend voorbeeld voor ons allemaal en zo zullen we je altijd blijven herinneren. Dank je wel lieverd! Hein en familie heel veel sterkte!

 38. Dankjewel Saskia, voor al je kracht en levenslust. Wat ben je een ongelooflijk mooi mens en heb je ons veel meegegeven. Hier gaan we iets mee doen! Dikke X

 39. Beste familie,vrienden, collega’s van Sas.
  Ik wij zijn er stil van als team van Only for men. Wat hebben we mooie dingen gedaan en met elkaar gebeld . Sas zij dit jaar nog bij de opening van Rosmalen dat ze zoveel geleerd had in de lange periode van samenwerken met Onlyformen. Wij wensen iedereen die van Sas hield veel stekte toe. Team Only for men

 40. Je was een mooi mens, ook om mee te werken. Wat een kracht, tot het bittere einde. Rust zacht.

 41. Ga je ontzettend missen dag lieve Saskia power vrouw

 42. Lieve Saskia, op facebook en naar Hein ook al geroepen hoe fantastisch je bent en altijd zult blijven. Wat een bron van inspiratie! Rust zacht. ❤️

 43. Lieve Sas wat gaan we je missen. Heel veel sterkte voor iedereen bij het verwerken van dit verdriet. Rust zacht.

 44. Saskia,
  Zo oneerlijk , Ik heb er geen woorden voor.
  Ik wens de nabestaanden veel sterkte toe in deze zwar(t)e tijd.

 45. Lieve Sas, het is onwerkelijk dat jij er niet meer bent. Als iemand het toonbeeld van levenslust was, dan was jij het wel. Jouw kracht en positiviteit zijn echt onvoorstelbaar en voor mij echt een voorbeeld. Dat neem ik mee als herinnering aan jou en dat zal ik echt nooit nooit nooit vergeten. Je hebt zoveel indruk gemaakt op zoveel mensen. Rust zacht lieve Sas, wat zul jij gemist worden.

 46. Dag mooie vrouw. Je was een fijn mens, een oprechte collega en werd een enorme inspiratie voor ons allemaal. We blijven aan je denken, over je praten en je herinnering koesteren. Liefs en een brasa.

 47. Lieve Sas dank voor alles wat je voor ons en Today is Canday hebt gedaan. Je was zo’n positieve meid en voor mij een inspiratiebron hoe jij de regisseur over je eigen leven bent. Ik zal je ook nooit vergeten. Je bent mijn regenboog in de lucht. Lieve Hein, zo knap hoe je hier allemaal mee omgaat. Ik wens jou en de familie heel veel sterkte.

 48. Lieve Sas. Bedankt voor alles. Voor je positiviteit, je drive en energie, je nooit aflatende humor. Voor het feit dat je er altijd voor iedereen was. En voor het voorbeeld dat je voor ons allemaal gesteld hebt. Dag powerhouse. Shine bright like a diamond, always! X

 49. Lieve Sas, wat zijn er ongelooflijk veel mooie herinneringen. En wat zullen we ze nodig hebben om dit verlies te accepteren. Dank je wel vriendin, voor wie je was en wat je allemaal deed.. Rust zacht. Luf joe!

 50. Ik zal nooit vergeten dat je me belde vlak na het moment dat je hoorde dat je ziek was. De tijd stond stil. Ik bewonder je kracht, je drive en jullie vechtlust om die klote ziekte te killen. Het was bijna gelukt. Sas we zullen je nooit, nooit vergeten. Rust zacht.